یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 39830
    تاریخ انتشار: 02/آبان/1395 - 17:29
    اظهارات سحر قریشی

    در حاشیه اظهارات جنجالی سحر قریشی در مورد گشت ارشاد/ پیش به سوی «کمپین مردان با روسری»

    بازیگر بین این دو جمله می گوید:«همونجا دیدم چهارتا از این آشغال جمع کن های پابرهنه که ما بهشون میگیم آقا کیسه ای دارن میان بالا. میخواستم برم بگم به جای اینکه اونارو بگیرید ، اینارو بگیرید». این جمله را اصلا نباید شنید؟

     در حاشیه اظهارات جنجالی سحر قریشی در مورد گشت ارشاد/ پیش به سوی «کمپین مردان با روسری»

     ویدئویی با عنوان «اظهارات جنجالی سحر قریشی در مورد گشت ارشاد» دست به دست می شود وعده ای اینجا و آنجا سرگرم تحسین «شجاعت بانوی هنرمند» هستند.

    نسخه ی کامل ویدئو را تماشا کنید تا برسید به یکی دو دقیقه ی  بروز شجاعت در زبانِ بازیگر. جایی که می گوید:«از سر فرشته تا اینجا دخترهارو سوار ون میکنن» و در پایان اظهاراتش می افزاید که «همین کارهارو می کنن که جوونا از مملکت متنفر میشن».  واو چه شجاعتی! زنده باد!

    ب: اما کمی صبر کنید. بین این دوجمله یک مانیفست سیاسی و طبقاتی وجود دارد که حتا «کمپین بین المللی حقوق بشر ایران» (که از جمله بازنشر کنندگان این ویدئوست) آن را نادیده گرفته است. بازیگر بین این دو جمله می گوید:«همونجا دیدم چهارتا از این آشغال جمع کن های پابرهنه که ما بهشون میگیم آقا کیسه ای دارن میان بالا. میخواستم برم بگم به جای اینکه اونارو بگیرید ، اینارو بگیرید». این جمله را اصلا نباید شنید؟

    ج: قریشی با وجود همه ی بلاهتی که به آن معروف است اما آدم صادقی است. صاف و پوست کنده می گوید پابرهنه و تهیدست نباید در خیابان فرشته دیده شود. بدنهای مازاد را باید از سطح شهر جمع آوری و معدوم کرد. اما ناصادق و دودره باز ، بازنشر کنندگان مثلا سیاسی و حقوق بشری این اظهارات هستند. کسانی که برای لغو اعدام عربده سر میدهند، سالیانه تعداد اعدام شدگان را منتشر می کنند ولی هرگز به شما نمی گویند که اعدامیان، همین بدنهای پاره و پوره و برهنه هستند نه قریشی و هم طبقه های او.

    تو خود گویی به این نتیجه برسیم که برای ارتقای زنان این مملکت و «گذار از سنت به تجدد» روسری ها را باز کنیم ولی ببندیم دور حلقوم پابرهنه ها. پس زنده باد آزادی یواشکی و چه میدانم کمپین مردان با روسری.

     

    منبع : پارس نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما